• Orthopedisch maatwerk sinds 1827

  • Orthopedisch maatwerk sinds 1827

Orthopedische Schoenen

Als eerste scannen wij uw voeten, waarna wij het daarop gebaseerde ontwerp naar de fabriek versturen. In de fabriek frezen wij de leesten. Linneweever vervaardigt zelf de passchoenen, waarna de klant de schoenen probeert tot deze perfect zitten en vervolgens worden de schoenen in de desgewenste kleur en model geleverd.
Vooral mensen met reuma, diabetes, wonden, amputaties of beenlengteverschillen brengen een bezoek aan ons. Wij zijn met name gespecialiseerd in mensen met diabetes. Door de gevoelige voeten lopen diabetespatiƫnten snel wonden op, zonder dat zij dit merken. Wanneer hier niets aan gedaan wordt, kunnen de klachten alsmaar verergeren.

Jongeren

Jongeren willen vaak, ondanks doorgezakte voeten of platvoeten, niet eens aan orthopedische schoenen denken. Later kunnen zij daardoor enorme problemen krijgen. Orthopedisch schoeisel zien zij, onterecht, als saaie en lelijke schoenen, maar dat is absoluut niet het geval. Zo hebben we onlangs schoenen gemaakt voor een meisje dat een enorme fan is van Nick & Simon. Voor haar hebben wij zelfs de handtekeningen van Nick & Simon achterop de door ons gemaakte schoenen gezet. Wij hebben de mogelijkheid heel gave creaties te maken!

Linneweever helpt u graag verder

Wij helpen u graag in onze winkel!

Maak afspraak