• Orthopedisch maatwerk sinds 1827

  • Orthopedisch maatwerk sinds 1827

Confectie schoenen

 

Uw voeten krijgen dagelijks veel te verduren. Echter, merken de meeste mensen dit pas wanneer er iets niet in orde is. Dit kan resulteren in diverse voetklachten. Deze klachten kunnen ook doortrekken naar pijn in de knieƫn en rug. Uiteindelijk is dit allemaal te herleiden naar de verkeerde schoen.

In onze showroom bent u van harte welkom om onze collectie te bekijken en passen. Indien u het prettig vindt, krijgt u advies van onze orthopedisch adviseur. De orthopedisch schoenmaker koopt de confectieschoenen in en bekijkt of deze voldoen aan de eisen. Hierbij draait het er om of de schoenen geschikt zijn om eventueel aan te passen. Zo dient elke schoen over een uitneembaar voetbed te beschikken, stevige contrefort te hebben en stevig genoeg te zijn om stabiliteit te bevorderen.

Merken confectieschoenen

Onze orthopedisch schoenmaker werkt op dit moment met een paar vaste merken. Deze schoenen zijn helemaal naar uw wens aan te passen. De merken die wij gebruiken zijn:

Durea

Xsensible

Rockport

Wilt u een afspraak maken om samen met een deskundige op zoek te gaan naar de juiste schoen? Bel naar ons hoofdkantoor in Zoetermeer. Wij plannen genoeg tijd voor u in zodat u in alle rust kunt passen!

 

 

Linneweever helpt u graag verder

Wij helpen u graag in onze winkel!

Maak afspraak